Blogger templates

Photobucket

Thursday, November 11, 2010

Kata Hati AKU..

Begitu banyak aku ingin katakan padanya..

Apabila aku dia membuatkan aku tersenyum, aku teringin menyatakan "Terima kasih sayang membuatkan aku bahagia "

Apabila aku merajuk dan dia memujukku dengan sabar, aku teringin mengatakan "Kagumnya aku akan kesabaran sayang"

Apabila aku marah dan menyepikan diri, dia akan jadi tak duduk diam akan tingkahku, masa itu aku ingin katakan " Aku minta maaf sayang membuat kamu begitu"

Apabila aku sakit dan dia sentiasa disisi memberi sokongan dan menjaga aku, aku ingin katakan "terima kasih untuk kasih dan perhatian sayang, aku berjanji akan setia disampingmu susah senang"

Apabila aku tekanan dan dia memberikan aku semangat, aku teringin katakan "Beruntungnya aku memiliki sayang sebagai teman istimewa"

Apabila aku mempermainkan dia dengan gurau senda dan melihat dia geram, aku inigin katakan " Aku sayang kamu"

Apabila aku melihat dia terlalu lurus terhadap banyak perkara,di depan dia aku ketawakannya tapi dalam hati aku berkata " Semoga sikap kamu itu tak akan berubah sayang, aku cukup percaya akan kamu sepenuh jiwa"

Apabila aku melihat dia berkerja dengan kuat, aku ingin sekali menyatakan betapa risaunya aku akan kesihatanmu nanti sayang.

Apabila aku melihat dia bersedih, aku teringin menjadi penghiibur dan penawar buatmu sayang..

Disebalik insan yang keras ini..aku amat sayang kamu dan kau adalah rainbow in mylife yang memberi pelbagai warna, malah insan terpenting selain keluargaku!!! tp aku tetap tak mampu nyatakannya.. Maaf sayang..